~ Detachering, consultancy & interim-management ~

E-mail: info@copion.nl  |  Tel: 055 751 90 58


  

Wie zijn wij? 

 

CoPion is begin 2015 opgericht om met persoonlijke aandacht en inhoudelijke (juridische) kennis opdrachtgever en professional bij elkaar te brengen. Hierbij wordt gekeken naar zowel de wensen van de opdrachtgever als de wensen van de professional. Het volledige traject van kennismaking tot werving en plaatsing wordt begeleid door dezelfde adviseur. Doordat de adviseur zowel contact heeft met de opdrachtgever als de professional en op de hoogte is van alle ins en outs, kan er een passende match worden gemaakt voor de lange termijn. Daarnaast beschikt CoPion over adviseurs die goed onderlegd zijn op de juridische inhoud, dat maakt hen zowel voor professionals als opdrachtgevers een fijne gesprekspartner.

 

CoPion onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij openheid, integriteit en flexibiliteit centraal staan. Graag denken wij mee met onze opdrachtgevers om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ook de wensen, persoonlijke ontwikkeling en situatie van onze professionals achten wij zeer belangrijk. Samen kijken we naar een mooie match waarbij werk en privé in balans kunnen zijn.

 

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening of wil je een kennismakingsgesprek, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Met vriendelijke groet,

Legal advisor | Owner


mr. Rose Tolenaar